Lately

Break it!

Hej piger!

En lille update efter at bloggen stod stille i går. Jeg ligger syg i øjeblikket og er derfor lidt stille i kommentarfeltet. Jeg tager et par såkaldte offdage fra bloggen, for at få hvilet hovedet og forhåbentlig få styr på dette svimmelhed, som nærer mig for tiden. 

Heldigvis er der allerede planlagt nogle blogindlæg for denne uge, så dem lader jeg udgive automatisk – så bliver der heller ikke HELT stille herinde ;-)

Jeg håber på at det kun kræver et par hviledage og så er jeg god som ny igen. Jeg lover derfor også at svare på jeres spørgsmål og kommentarer, når jeg vender tilbage :-)

Må I få nogle dejlige solskinsdage!

Henriette <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately