Sunday Shopping

Lately

har modtaget en ny blomst fra min mor. Jeg fortæller mere om den i næste uge – når jeg har fundet ud af hvad den hedder ;-)

Hej piger!

Ugens billeder er sparsomt denne uge, specielt fordi jeg lå syg både søndag, mandag og tirsdag. Resten af uge forløb sig ret hurtigt blandet med aftaler og arbejde. Så jeg må indrømme at kameraet har holdt en lille pause! 
Men jeg er sikker på at jeg er klar igen til at skyde en masse billeder i den kommende uge. For der er både diverse blogmøder, venindeaftaler og så er der både 1 år og 30 års fødselsdag i weekenden. C har nemlig fødselsdag og jeg glæder mig til at forkæle ham lidt ekstra i weekenden ;.-)

Vi blogges ved i morgen!

Må I få en dejlig aften <3

Fredags hapser – ELSKER at småsnacke imens vi laver mad ;-)

Den smukkeste glasvase købt for en slik fra Søstrene Grenes nye kollektion..

Det lille avocadotræ er nu plantet i jord og begynder så småt at ligne et rigtig lille træ!

September is – det lyder slet ikke så tosset ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Shopping