Man ved man ikke længere er single når....

NAILS: MAUVE

Stille nærmer vi os oktober måned, som er kendt for efterårets start. Men jeg kan nu godt lige at tyvstarte, så neglene har allerede fået et efterårs pust ;-)

Jeg er nemlig blevet ret vild med den såkaldte lys aubergine farve. Den har en snert af lilla og burgundy fornemmer jeg. Faktisk giver neglelakken mig lyst til at shoppe den første og nærmeste burgundy strik jeg kan finde ;-) Øhm er det mon meningen at neglelakker skal have den virkning? Og ville den mon virke, hvis jeg brugte den undskyldning over for Hr. Skov næste gang jeg shopper? Det skal vel komme an på en prøve!

Nå men nu ikke mere om shopping – selvom det nu ellers altid er et godt emne! Men tilbage til neglelakken. Farven hedder noget så fint som Mauve og er fra mærket Nilens Jord. Jeg har tidligere været begejstret for Nilens Jord neglelakker og deres andre produkter og denne lak er vist ingen undtagelse. Jeg er sikker på at vi får et godt kendskab til hinanden hele efteråret!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man ikke længere er single når....