FALKENBERG STRANDBAD

LOOK OF THE DAY: COSY feeling

LOOK OF THE DAY: Strik: MbyM// Bukser: Cashott// Støvler: Bianco// Halskæde: Bybiehl//

Godmorgen piger!

Jeg snupper lige endnu en dag med et spændende møde! Der sker så mange ting i øjeblikket, heldigvis rare ting, som giver lidt ekstra energi i dag, hvilket jeg synes der er noget så herligt ;-)

Outfittet er forresten fra vores ferie i Falkenberg. Vi havde en ret stor veranda, så det var jo nærmest oplagt med et cosy outfit derude. Jeg må dog indrømme at på denne kolde morgen, ville jeg bestemt ikke have noget imod at hoppe i ovenstående sæt. Brr… ;-)

Jeg vil smutte på arbejde! 

Hav en dejlig dag <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALKENBERG STRANDBAD