A little brown bag

Look of the day: Cosy winter

cosy winter
cosy winter1
collage X
cosy winter2
cosy winter3
Look of the day: Frakke: Købt i Shanghai, Strik: VM, Nederdel: Selected Femme, Støvler: Pavement, Taske: DKNY, Hue: Homemade

Okay, outifittet er måske ikke lige så passende til en solskins dag, som denne. Men selvom solen har været fremme og varmet på min næsetip, så har det trods alt været en ret kold temperatur. (Og det kommer fra mormoren her!) I sidste uge legede jeg at var forår, da jeg viste mit første forårs outfit frem og i denne uge tager vi lige et rigtig vinteroutfit, hvor jeg er pakket ind i flere lag. Billederne er taget af min søster, da vi forleden var en tur i skoven. Vi trængte lige til en søster-hygge-snak kombineret med en koldere gåtur.
Så lad os bare krydse fingre for at det er absolut det sidste vinter-ish outfit jeg viser frem foreløbig ;-)
En sød og opmærksom kollega bemærkede forleden dag, at jeg havde mine ovenviste boots på på arbejde. Jeg er typen der næsten altid har høje støvler på eller lidt finere sko. Så hun var nok nærmere overrasket over en trissende mig kom vadende ind i vinter-støvler. Bare rolig, det var kun på cykelturen på vej til arbejde de blev brugt – resten af dagen stod de så fint gemt væk under mit skrivebord, ha ha.. ;-)

Jeg er lige kommet hjem fra en fødselsdag hos min niece. Som gudmor til lille A, så var det vist på sin plads, at være med til at fejre hendes et års fødselsdag i dag. Og så fortsætter “festen” igen på lørdag. Nu vil jeg ligge computeren fra mig og nyde et afsnit af Vikings ;-)

Må I få en dejlig aften fineste <3

18 kommentarer

 • Janni P

  Du er altså en smuk pige, Henriette. Din blog er hyggelig og ser professionel ud.
  Jeg har sendt dig en mail :-)
  Kh Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Du er altså en smuk pige, Henriette. Din blog er hyggelig og ser professionel ud.
  Jeg har sendt dig en mail :-)
  Kh Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det er fine billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det er fine billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Winkel

  Super cool blog!
  Og super fedt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Winkel

  Super cool blog!
  Og super fedt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Du er altså en smuk pige, Henriette. Din blog er hyggelig og ser professionel ud.
  Jeg har sendt dig en mail :-)
  Kh Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Hej Janni :-)

   Tak for din søde mail. Jeg har besvaret den og tak for de søde ord :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det er fine billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Winkel

  Super cool blog!
  Og super fedt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak, hvor er du dog sød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak, hvor er du dog sød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hej Janni :-)

  Tak for din søde mail. Jeg har besvaret den og tak for de søde ord :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hej Janni :-)

  Tak for din søde mail. Jeg har besvaret den og tak for de søde ord :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little brown bag