LOOK OF THE DAY: MONDAY SUIT

OFF TO SWEDEN

GODMORGEN PIGER!

Uhhh jeg har virkelig glædet mig til i dag!! Jeg skal nemlig på en rigtig efterårsferie – nemlig til Sverige!!

Jeg er nemlig blevet inviteret op til Falkenberg Strandbad – et hyggeligt badehotel, som skulle have alt hvad hjertet begærer.

Jeg glæder mig til at slappe af, sådan helt oprigtigt slappe af og bare nyde tiden og min ferie. Og jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har gjort det. Så I kan nok forstå, at jeg glæder mig ;-)

Jeg vil lige pakke bilen og så vil jeg smutte om og hente min søster, som har været så sød at tage med mig. Vi skal køre hele vejen til Sverige og jeg glæder mig til total tøsefnidder og roadtrip skrål! Måske ville det have været billigere at tage en båd til Norge, da forbindelse til Sverige er lidt uhandy ;-)
Husk at I kan følge med i vores ferie på Instagram HER.

Men bare rolig – der er planlagt lidt godt til jer på bloggen de nærmeste dage ;-)

Hav en dejlig dag! <3

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: MONDAY SUIT