BEHIND THE SCENES #4

CHRISTMAS OUTFIT #1

OUTFIT: Kjole: VILA // Støvler: Bianco // Ur: Bybiehl// Halskæde: Bybiehl //

Det er så småt blevet tid til julefrokost og julefester. Måske har nogen af jer allerede været til de første par fester.
Jeg har selv et par julefrokoster, som jeg glæder mig til! Der er både den vilde julefrokost med veninderne, familiejulefrokosten og så er der jo lige firmajulefrokosten. Men hvad skal man lige have på til de forskellige fester?
For mit vedkommende er der stor forskel på min påklædning afhængig af hvilken julefrokost eller fest jeg skal til.

Derfor har jeg fundet nogle outfits, som I kan lade jer inspirere af til julens fester!

Dette outfit vil kunne egne sig til både firma julefrokosten og familiefesten.
Kjolen har en fin farve og så har den en ekstra fin detalje med rullekraven, som går højt op. Og til kjolen har jeg tilføjet et par overknee støvler som giver et lidt finere look og ikke mindst give en god holdning, da støvlerne er med hæl.

Udover støvlerne, har jeg tilføjet et par fine guldsmykker fra Bybiehl , som giver et sofistikeret look, som vi netop er ude efter til netop denne slags fest.

Dette er det første af mange outfits, som jeg vil vise jer i løbet af december måned :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEHIND THE SCENES #4