LOOK OF THE DAY: FRIDAY LOOK

November barn

Lige om hjørnet – nærmere betegnet på lørdag, rykker min alder sig for alvor tættere på de 30 end på de 25 år.
28 år!! Pyh det virker altså pludselig ret voksent at skulle til at sige/skrive at man nu er 28 år. Men ved I hvad? Det gør slet, slet, slet ingenting. Jeg har de bedste år i mit liv og jeg vil hellere bruge tiden på at glædes ved at blive ældre, end at spekulere på rynker, alder og midtvejskrise.

Jeg er og bliver et november barn, specielt fordi jeg har fødselsdag i denne måned, men egentlig også fordi jeg elsker november måned! Det er måneden før jul og i november måned må man godt forberede sig på julen såsom at høre julemusik og småbage og snacke den inden det går løs i december ;-)

Derudover kan jeg så godt lide de november måneder hvor sneen falder – det er altså noget SÅ hyggeligt! Nogen vælger at rejse for på skiferie i Norge , for at få den første falden sne – imens jeg venter herhjemme på den første danske sne ;-)

At være et november barn for mig, er en ren lykke! En blanding af efterår og vinter og før-jul er bare lige mig!

Og nå ja så er listen med planer i november måned temmelig lang – se bare HER.

Det var lige lidt tanker fra mig!

Novemberbarn <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: FRIDAY LOOK