Birthday girl

WEDDING DATE

Hr. Skovs outfit: Blazer: HER// Skjorte: Stenströms// Slips: HER// Bukser: HER// Bælte: HER// Sko: HER.
Mit outfit: Kjole: Selected Femme (lignende HER) Pumps: HER// Clutch: Mango//

HOLY MOLY, sikke en weekend!

Ikke nok med at jeg havde fødselsdag i går, så var vi også inviteret til min venindes bryllup. Og sikke et bryllup!

Jeg bliver altid lidt sentimental hvad angår bryllupper. Tænk sig, en hel dag med emotionelle indslag, fest og ikke mindst kærlighed. Og det kan man vist også sige om gårsdagens fest. Vi var både beæret over at være inviteret med til festen og ikke mindst at vi kunne være med at fejre kærligheden for nogle gode venner.

Jeg havde selvfølgelig Hr. Skov under armen, som min bryllups date. Og sikke en date! Man bliver bare altid lidt ekstra små forelsket, når kærligheden sværmer om sig til sådan et bryllup.
Der blev fejret, festet og danset til fødderne var ømme og skoene trykkede.
Og det kan klart mærkes i dag, vil jeg hilse og sige! ;-)

I anledningen af at vi nærmer os december måned og ikke mindst 1. advent i næste weekend, så har jeg tilladt mig at flytte Lately blogindlægget til om mandagen i den næste måneds tid, så kig endelig ind i morgen, hvor jeg viser flere billeder ;-)

Nu vil vi smide dynerne ind i sofaen og nyde resten af søndagen med de attraktive tømmermænd!

God søndag!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday girl