AT VÆRE SKILSMISSEBARN I EN JULETID

CHRISTMAS OUTFIT #3

LOOK OF THE DAY: Skjorte: Second female// Buks: Selected Femme // Pumps: Bianco //

Juleoutfittet til den klassiske familie julefrokost, hvor outfittet skal være lidt mere dæmpet og afslappet. Jeg synes den derfor at skjorten, et par chinos og et par lækre pumps ville være rart at have på til familie julefrokosten.

Skjorten finder I forresten med lidt rabat på i dag, bare et godt tip ;-)

De fine pumps fra Bianco glæder jeg mig til at hoppe i igen imorgen, hvor den står på julefrokost med mine veninder. De er simpelten så fine og passer nærmest til hele min garderobe, er det ikke heldigt? ;-) ha ha

Nå jeg vil lukke computeren ned for i dag og smutte videre til en kaffedate med @jennifergeertsen, forbi min lokale IT partner og senere til fødselsdagsmiddag for min Daddy O.

Hav en dejlig fredag <3

Indlægget kan indeholde affiliate links

2 kommentarer

  • Jeg er helt enig med dig i bukser-til-familie-julefrokost. Havde selv et par habit joggers på til julefrokost hos svigerfamilien for et par uger siden, og ud over, at det føltes fantastisk at spise julemad i jogginbukser, så var det også bare det perfekte match at stilet og afslappet til den flok, haha. Dog kunne outfittet godt lige have brugt de der pumps, for de er da fantastiske. Bianco fyrer den virkelig af med smukke sko for tiden!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har jo alle hver vores smag! Men der skal også være plads til at føle sig behagelig og tilpas i det tøj man nu atter har på til fest. Og ja Bianco viser så mange lækre sko for tiden – det er virkelig hårdt for shoppehjertet

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE SKILSMISSEBARN I EN JULETID