SUNDE TUN FRIKADELLER

INSTALATELY

INSTAGRAM: HER

En samarbejdspartner spurgte mig forleden om jeg var en modeblogger eller en boligblogger.. Og til spørgsmålet havde jeg ikke et konkret svar. Hvilket fik mig til at tænke over bloggen og ikke mindst bloggens Instagram.
Og jeg må nok være et svar skyldigt, i hvert fald lidt endnu. For kan man vælge og vrage, som man selv vil have det?
NEJ! Det er jo ikke ligefrem en videregående uddannelse vi taler om her jo ;-)

Men kan man være lidt af begge dele, eller måske lidt af det hele? Altså en slags allround blogger/instagrammer? Og JA, det kan man vel egentlig godt? For man bestemmer jo selv om man vil være det ene eller det andet, ikke?

Jeg vil nok betragte mig selv som en mode og livsstil blogger. For jeg eeeeelsker at skrive om mode, men jeg elsker også at dele opskrifter og billeder fra mit hjem. Jeg elsker at finde ud af sære måder at tage billeder på og fra forskellige vinkler. Jeg elsker at skille mig lidt ud fra den store blogger mængde og lave mit helt eget univers, hvad enten det er bloggen eller bloggens Instagram.

Men jeg håber selvfølgelig at I fortsat har lyst til at følge med :-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDE TUN FRIKADELLER