Look of the day: Powder snow

Instalately

instagram
@bloggeronheels

Instagram billeder fra de sidste mange uger. Jeg elsker at bruge Instagram, både selv at tage billederne, men lige så meget, for at finde inspiration hos andre. Man kan fange mange af de fineste øjeblikke med Instagram – det giver bare en helhed, når man er en billedfreak som jeg ;-) haha..

Jeg har fået vinterferie fra i dag – og hvor er den dog tiltrængt! Jeg glæder mig til en masse dejlige planer i feriens løb og ikke mindst i sommerhus med familien. Ferien er startet ud med et besøg, af en sød veninde, som havde medbragt fastelavnsboller, my favorite! De mennesker, der kender mig godt, ved at jeg elsker fastelavnsboller og jeg mæsker mig i dem, indtil sæsonen er slut. Hvornår skulle man jo ellers gøre det?! ;-)

Hvis I har lyst til at se flere billeder, så kan I følge mig på Instagram lige HER. Jeg kører forresten en konkurrence på Instagram i øjeblikket, hvor du kan vinde en valentines halskæde – se mere HER.

God weekend søde mennesker <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Powder snow