MY MEOTINE

Mine udsalgsfavoritter

Skjortebluse: HER

Frakke: HER

Cardigan: HER

Kimono HER

Kjole: HER

Kjole: HER

Skjorte: HER

Nu hvor vi er ved udsalgs snakken i disse dage, så skal I da ikke snydes for mine udsalgsfavoritter! For nogle af mine styles i årets løb er nemlig kommet på udsalg – så nu kan I kopiere looket, blot til en god besparelse. Lækkert, ikke?

Og faktisk er det også nogle af mine garderobe favoritter, som netop er kommet på tilbud. Det er slet ikke til at genkende, at jeg er ret vild med skjorter og kjoler, vel? ;-) ahem…

Faktisk er jeg typen der elsker at varierer og købe nyt til garderoben. Men samtidig elsker jeg også at bevare nogle af mine bedste køb. F.eks har jeg en strik som snart er 4 år gammel. Og jeg bruger den stadigvæk i hverdagen og jeg kunne aldrig finde på at smide den ud.

Nogle ting er bare godt at have i gemmeren og de kan af og til redde selv den værste tøjkrise ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY MEOTINE