SUNDAY SHOPPING

LATELY

Har spist lyserød candyfloss

Denne uge var en rigtig god uge! Men også en uge med mange ting på programmet og deadlines som skulle nåes og ikke mindst et smut til København på en en-dags tur. Og jeg er træt, men træt på den gode måde, specielt når jeg tjekker mobilen igennem for billeder fra denne uge. For selvom jeg (næsten) altid har en million ting på programmet hver uge, så generer det mig ikke, da det jo er ting som holder mig igang og som jeg holder meget af at lave!

Så jeg kan vist roligt sige, at jeg sidder denne søndag med et dejligt smil på læben :-)

Jeg har tænkt mig at vise flere billeder fra min dag i København i et andet blogindlæg, da dette ellers ville blive aaaalt for langt ;-) I skulle jo nødig gå glip af noget haha..

Jeg føler mig udhvilet i dag, efter en mægtig skøn lørdag og derfor vil jeg bruge resten af min weekend på at arbejde lidt på bloggen, lave et lille photoshoot herhjemme og muligvis gå en tur i det fine vejr!

Den kommende uge kommer til at bestå af biografture, en masse arbejde, en enkelt kaffedate og ellers det daglige trummerum, som ellers hører til :-)

Må I få en dejlig uge! <3

Én frisk type, stod tidligt op for at snuppe toget til København torsdag morgen ;-)

har været til Work-shop hos HH Simonsen, hvor vi blev dullet up! ;-)

Luksusproblem – men der blev shoppet lidt og det var altså tunge sager!!

Middag med søde damer i Vinklubben

har bagt pandekager og spist dem til aftensmad – såååå gode jo! Opskrift HER.

Smukke København <3

Har spist mig mæt i sushi madness!!

Og spist rester af denne banankage – perfekt kombi til iskaffen og blogarbejde! ;-) haha

har fået en ny plante fra min mor, som nærmest har reddet mit liv ;-) Læs mere om den HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING