LATELY

MONDAY SHOPPING

Reklame links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// / 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER//

Den første feriedag er blevet brugt flittigt herhjemme på kontoret. Jeg har ret mange ufærdige projekter som jeg gerne vil have styr på og det kan man jo passende gøre når man har ferie fra mit arbejde ;-)

Inden længe smutter jeg på shoppetur med en veninde! Og når jeg tænker over det, så er det længe siden at jeg sidst har været på en rigtig shoppetur – desværre er jeg tilbøjelig til at shoppe temmelig meget på nettet, da det er nemmest i en travl hverdag.
Jeg glæder mig faktisk ret meget til at gå og snuse til de nye forårsvarer og forhåbentlig få slæbt nogle fine ting med hjem ;-)

Af ovenstående ville jeg ikke have noget imod at shoppe kjolen, sengetøjet og det fede pumps fra Bianco. Oh well, nu har jeg da lidt af gå efter ;-) haha!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY