A YEAR AGO: MARTS 16

SNEAK PEAK// DETAILS

Åh fredag du har været savnet!!

Jeg har forladt arbejdskontoret, for at skifte det ud med blogger-kontoret den næste uges tid! Jeg har nemlig påskeferie i EN HEL UGE og det skal da nydes med mit andet arbejde – nemlig bloggen ;-) Selvom et mini weekend cruise lyder ret tiltalende lige nu ;-)

Men inden jeg “forlader” mit andet kontor – bloggerkontoret for i dag, så vil jeg da lige kigge ind til jer og give jer et lille sneak peak på mit outfit forleden. Resten af outfittet får I at se i morgen her på bloggen :-)

Nu vil jeg holde fri og nyde lidt kærestetid i aften med lidt holden i hånd, god middag og måske et lille bitte glas vin – det er jo fredag! Og jeg har FEEERIE! ;-) haha..

Hav en dejlig fredag! <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: MARTS 16