Min mor og jeg <3

LATELY

Denne uge føltes kort, men også ganske rar. Specielt, når man tænker over at ugen kun indebar 4 arbejdsdag – det er bestemt værdsat herhjemme ;-) Ugen fløj til gengæld afsted med overarbejde, artikel-skrivning, konfirmations forberedelse og selve festen i familien. Og derudover et besøg hos svigerfamilien og nu er vi lige kommet hjem fra fødselsdagfejring i familien. Så nu hvor jeg sidder her og leder efter billeder fra ugens løb, så synes jeg både at kameraet og mobilen bugner med rare billeder, som jeg glæder mig til at se tilbage på :-) Specielt efter en fantastisk mini-weekend!

Den kommende uge kommer til at bestå af en masse blogarbejde, ( da jeg er håbsløs bagud ;-) ) en masse træning ( nu skal mission bikiniform lige sættes igang) overarbejde, og et par dejlige middags aftaler og forhåbentlig lidt ro til at kunne få lidt sol på næsetippen ;-)

Nu vil jeg klappe computeren sammen igen efter 2 fridage fra computeren! Og så vil jeg ud på terrassen og nyde det sidste af min søndag med højt solskin og en kold cocktail..

God søndag <3

har spist lune hveder med aaaalt for meget smør ;-)

været til den fineste konfirmation i familien

og fejrede min søde niece som konfirmand :-)

har spist lækre indbagte avocadoer – mums siger jeg bare!

fejring af fødseldag hos min søde søster <3

og slutter søndagen af med G&T på terrassen – i det smukkeste solskin!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mor og jeg <3