LATELY

LOOK OF THE DAY: GIRL WITH THE DOTS AND FLOWERS

Reklame links: Kimono: Vila // Kjole: ICHI // Sko: Bianco // Hårbånd: Petite Affaire

Hvis jeg skal være helt ærlig, så har det altså været en hård mandag for undertegnede! Efter en noget hektisk weekend med mange planer, så har det virkelig sat sine spor i dag, så for mig har jeg været rigtig mandags-træt type i dag! Og det irriterer mig faktisk lidt, da jeg nu ellers altid har været ret positiv omkring mandage generelt! :-)

Nå men hvis vi lige ser bort fra mit mandags-brok, så vil jeg egentlig vise jer det seneste outfit her på kanalen.
Outfittet er fra i fredags, hvor vi var til konfirmation hos min søde niece. Jeg var hoppet i min nye kimono, som passede helt perfekt til det fine sommervejr. (Kimono fås faktisk med 20 % rabat i øjeblikket, just saying ;-) ) Og hey, så blev fredagen også den første dag i år med bare stænger!! Det har jeg seriøst glædet mig til længe, så nu var der endelig en anledning til at få luftet de hvide stænger ;-) Nu glæder jeg mig bare til flere stunder som disse ;-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY