LOOK OF THE DAY: A GOOD DAY

NEW IN INTERIOR

I samarbejde med Moodings.com


Glædelig onsdag!

Ja jeg er næsten på nippet til at sige fredag – for i dag føles det hele lidt som en fredag! Utrolig hvad en fridag i morgen kan gøre? Og måske nogen af jer er såååå heldige at have fri fredag også og faktisk er gået på forlænget weekend nu? Ahh Det må være rart og jeg er en kende misundelig lige nu, må jeg nok indrømme ;-)

Men selvom jeg har en tradition for at servere Fredags cocktails her på bloggen, så overvejede jeg stærkt om jeg skulle indføre en enkelt Onsdags cocktail, nu hvor det hele føles lidt som en fredag! Eller måske en Onsdags-champagne, som jeg tidligere har været begejstret for ;-)

Meeen jeg lader alligevel den traditionelle fredags-cocktail vente på sig til på fredag og hvis man har lidt fredags-abstinenser, så er der hjælp at hente HER ;-)

Istedet for vil jeg vise det nyeste skud herhjemme i privaten. Nemlig vores nye barbord, som nærmest er skabt til vores lille hjem. Vi har nemlig en lille væg, hvor dette fine bord bare passer spot on! Hvor heldig har man lov at være?

Barbordet kender I sikkert, det er fra Normann Cph og er ret så fint og super nemt at samle – skulle jeg hilse og sige fra undertegnet haha! ;-)

Da jeg ofte elsker en god fredags cocktail, så har Hr. Skov også en ret hyggelig samling af diverse rom og whisky. Og egentlig er jeg slet slet slet ikke vild med at have “sprut”-flasker stående fremme, da jeg synes det virker ret voldsomt og lidt teenage-agtigt! Så synes jeg nu alligevel at de fine flasker får en helt anden placering og nærmest passer ind på det fine barbord. Og flaskerne kommer mere til sin ret på denne måde, uden at virke for snusket eller voldsomt. Og det er jeg altså ret vild med :-)

Egentlig havde jeg kigget på diverse rulleborde/barborde når jeg har været på de forskellige loppemarkeder, da jeg synes de er ret så fine, men jeg har aldrig kunne finde den rette, igen fordi vi har en ret smal væg. OG SÅ var den der! Rullebordet/barbordet som bare passer lige ind i privaten – helt perfekt! :-)

Og så er jeg vild med at det er et rullebord, så vi om sommeren kan rulle bordet ud på terrassen og kan byde vores gæster på en lille forfriskning. Så fint jo! ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: A GOOD DAY