3 OPSKRIFTER PÅ ISKAFFE

SUMMER SKIRTS

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg er så småt færdig med at pakke, vaske tøj og snart også færdig med at blogge! Altså ikke 100 % det sidstnævnte – for jeg kan jo ikke lade vær med at justere og lave nye blogindlæg hele tiden ;-) haha.. (Man skulle tro at det krævede en hel erhvervsuddannelse ;-))

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så rejser jeg nemlig på ferie i morgen,. Og jeg har planer om at det skal være en 100 % afslapningsferie – dvs. at bloggen bliver lidt forsømt – men bare rolig jeg har jo allerede planlagt lidt lækkert til jer på forhånd ;-)

Nu vil jeg smutte ud med mine planer, jeg har nemlig anskaffet mig en plantepasser til nogle af mine planter, som ikke kan tåle at være alt for meget alene ;-) Og senere smutter Hr. Skov og jeg over til nogle venner, hvor den står på grillmiddag!

Her er forresten tips til nederdele her i sommervarmen – hvis det skulle have interesse! Jeg har allerede set mig lun på nr. 1 og 8 ;-)

God lørdag! <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 OPSKRIFTER PÅ ISKAFFE