LATELY

LOOK OF THE DAY: THAT BLUE DRESS

Reklame links: Kjole: På udsalg HER // Sko: HER //

Jeg kører lige et halv sommerferie-blus her på bloggen. Selvom jeg ikke har ferie (endnu) så har jeg tidligere skrevet om dét at holde ferie, selvom man ikke har ferie. Jeg tror nemlig på at det er vigtigt at nyde sommeren og ikke mindst de fine sommeraftener, hvor der er plads til spontane ideer – så føles det nemlig ikke så hårdt at arbejde imens alle andre har ferie. Så er det OK at lege at man har ferie ;-) haha..

Og så er det en aften har jeg i aften. Jeg skal nemlig ud og teste en ny restaurant i byen og så smutter jeg i biffen efterfølgende for at se den nye film Tulipanfeberen med en af mine yndlings skuespiller.
Hvor heldig har man lov at være? ;-)

Kjolen har I jo set før og I var noget begejstret for den, at jeg tænkte at jeg lige ville vise den i sommerudgaven ;-)
Den er forresten til under halv pris i øjeblikket – hvis du lige står og mangler en ny sommerkjole ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY