LATELY

LOOK OF THE DAY: SATURDAY SUIT

Reklame links: Skjorte: HER // Bukser: HER // Pumps: HER // Taske: Mulberry//

Sikke en weekend! Jeg er helt mørbanket og helt igennem træt, sådan rigtig mandagstræt – hvilket nok skyldes den manglende søvn hele weekenden. Nogen… Kom jo til at snuppe en bytur med loge-pigerne i fredags, hvilket resulterede i tømmermænd og alt for lidt søvn. Hvilket gav et lille bagslag lørdag aften, da vi skulle til årets første julefrokost. Men hey jeg overlevede! ;-) 

Så hvis I synes jeg ser en anelse træt ud på de her billeder, så er det altså fordi at outfittet er fra lørdag inden vi kørte videre til julefrokost. Et helt klassisk outfit med få fine detaljer. Jeg er ret vild med at moden er så bred, at man kan have det på, som man lige har lyst til. Og det samtidig er så rart at have på. Og så kan man jo altid tone det op eller ned, afhængig af hvad man skal til :-) 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY