ER DU GRAVID?

THANK YOU! <3

Jeg sidder her og er helt målløs over reaktionen på torsdagens blogindlæg.. WOW jeg faldt helt bagover hvor mange der er i akkurat samme båd som jeg! Både her på bloggen, på facebooksiden, Instagram og ikke mindst på mails.

TUSIND TAK, fordi I har lyst til at dele jeres historier, giver jeres opbakning og ikke mindst TAK fordi I blot gider at tage jer den tid til at læse indlægget igennem og rent faktisk have en mening om det! Og til jer der har delt det – TAK fordi I vil dele mit budskab <3

Jeg har tænkt nærmere over det, om det er mon noget jeg skal praktisere noget mere i? Altså tage nogle flere emner op og dele mit synspunkt på det? Der er jo masser af tabu-emner, som vi aldrig rigtig får talt om eller få bragt på banen.

Hvad synes I?

2 kommentarer

  • Christina

    Ja da – endelig flere indlæg i den dur – du er go til at adressere touchy emner på en fin måde : ) Lad os få flere svesker på disken i det nye år : D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak – dejligt at høre at der er motivation for sådan nogle indlæg i fremtiden

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU GRAVID?