LOOK OF THE DAY: THE GIRL WITH THE GREEN DRESS

BABY BUMP & PLANS

img_1971x

Bluse: HER// Bukser: HER// Solbriller: HER//

Lige et hurtigt sneak peak på dagens outfit fra forleden. Egentlig ville jeg gerne have delt hele outfittet, men jeg er lidt i tidsnød, så resten af outfittet må I vente lidt med ;-) Jeg er nemlig så småt på vej ud af døren, for at tage på arbejde. Jeg har en del planer for dagen, inden jeg for alvor kan gå på weekend. Der er bla. lidt arbejde på kontoret, 25 ugers undersøgelse ved lægen (er både spændt og glæder mig på samme tid, forhåbentlig kan jeg høre hjertelyd igen) så har jeg en kaffedate med en sød veninde og så har jeg bestilt par massage til Hr. Skov og jeg. Jeg har døjet meget med lændesmerter og plukveer, jeg håber at en fin omgang graviditets massage kan hjælpe lidt på det. Faktisk har jeg aldrig prøvet par massage, så jeg ved slet ikke hvad det er jeg går ind til ;-) ha ha..

Nå jeg må hellere smutte! Hav en dejlig fredag og god weekend <3

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: THE GIRL WITH THE GREEN DRESS