Dress to dress

Look of the day: Black in H&M

green

Look of the day: Bluse: H&M, Nederdel: H&M, Taske: H&M

Hej alle læsere
Så er det blevet fredag og dermed weekend. Jeg har nogle småting jeg skal have planlagt i dag og så kommer min dejlige familie på besøg. Resten af weekenden står på familie tam tam og arbejde. Så indtil videre glæder jeg mig til at holde weekend :-) Hvad med jer? :-)

Billederne er faktisk taget igår, hvor jeg havde endnu en “nederdel – dag”. Det er jo lidt tosset, men jeg er sørme blevet glad for nederdele, især efter den sommer vi har haft. Hele sættet er fra H&M og det ganske ubevidst. Derfor vil jeg mene at hele mit outfit går under kategorien “Outfit on budget“.

Rigtig god weekend :-)

42 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress to dress