BABY MONDAY: UGE 30+0

DU VED DU BOR SAMMEN MED EN CYKELRYTTER NÅR…

Reklame.du-ved-du-bor-sammen-med-en-cykelrytter-297496680

Nu har jeg efterhånden boet med min egen cykelrytter Hr. Skov i lidt over 2 år og lige om lidt venter vi vores egen lille fælles cykelrytter. Eller det regner Hr. Skov nok med at han bliver. Mig derimod? Jeg håber at han bliver en fantastisk fotograf – så han kan blive min egen lille assistent ;-) Ej spøg til side! ;-) ha ha..

Men der er mange ting jeg studser over, når Hr. Skov går utrolig meget op i hans cykel og cykel lir. Og jeg griner ofte ved tanken over alle de underlige ting man gør som cykelrytter. Så derfor har jeg udpeget 10 sjove facts som jeg dagligt falder over, når man bor med Hr. Skov ;-)

Du ved du bor sammen med en cykelrytter når:

1. Når du finder ikke bare ÉN, men hele 2 barberskrabere i bruseren. Oh jo! Du troede vel ikke at du var den eneste der barberede ben, vel?

2. Når kæresten spørger om råd til barbering af ben – hvordan barber man sine ben bedst, hvordan undgår man røde knopper og allerbedst – hvor ofte? Og ja du vil komme til at opdage sommeren over, at din kæreste har mere velplejede ben end dig!

3. Når opvaskemaskinen er fyldt med drikke dunke fra dagens cykeltur. Hvor mange drikke dunke kan de lige nå at drikke på én tur?

4. Når cyklen bliver en del af boligindretningen – cyklen skulle jo nødig stå ude i regnen eller i skuret, hvor der er masser af plads ;-)

5. Når der altid er én eller flere snacks gemt i køkkenskabene. Skabe og skuffer bliver selvfølgelig tømt for sukker-snacks efter en cykeltur!

6. Når aftensmaden primært består af kylling og pasta – protein protein protein!! Der foretrækker jeg nok hellere en salat ;-)

7. Når kæresten bruger mere tid på at vaske og pudse cyklen end på rengøring i hjemmet. OGSÅ selvom cyklen står indenfor og ER EN DEL af hjemmet ;-)

8. Når søndagens morgenmad inden træning består af havregrød og meget stærk kaffe! I stedet for det traditionelle hyggelige morgenbord med rundstykker og juice ;-)

9. Når tørrestativet med vasketøj indeholder mere cykeltøj end alm. tøj!

10. Når kærestens garderobe fylder mere end ens egen, pga. cykel bukserne fylder sindssygt med de bagpuder! OG når du irriterer dig over hvordan DÆLEN de cykelbukser med KÆMPE puder skal ligges ordentlig sammen?? Det er mig stadigvæk en gåde efter 2 år ;-)

Kan du mon nikke genkende til nogle af ovenstående punkter? ;-) Tilføj gerne flere til samlingen!

du-ved-du-bor-sammen-med-en-cykelrytter-297496681

 

Hvis du selv har en cykelmyg derhjemme, kan du finde mountianbikes fra Bikester, som helt sikkert falder i hans smag.

3 kommentarer

 • Christina

  HA HA HA 😃😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  De cykelbukser kan ikke ligges ordentlig sammen! Det er fysisk umuligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   PRÆCIS!!! Herhjemme bliver de krøllet sammen – det er det bedste jeg kan gøre ;-) haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 30+0