LOOK OF THE DAY: FLOWERBUMP

LATELY

image6

Et hurtigt hej her sent søndag aften, inden jeg om lidt dribler i seng. Jeg har simpelthen haft sådan en dejlig weekend og ikke mindst en forrygende uge! Den har stået på fødselsdag i familien, mors dag fornøjelser, en masse solskin og hvidvin på terrassen. (dog kun vand til mig ;-))

Så jeg kan roligt sidde denne aften med en god udmattelse og samvittighed over en dejlig uge! Den kommende uge har jeg dog glædet mig til i et stykke tid! Foruden fødselsdagsmiddag for min kære søster, så skal vi til jordemoder besøg og sidst på ugen smutter jeg på Baby Moon med Hr. Skov. Vi har faktisk aldrig været på en lille weekend get-away alene, udover vores sædvanlige sommerferie. Så jeg er lidt spændt på hvordan det bliver at have så meget tid sammen og ikke mindst kvalitets tid sammen inden baby kommer til verden :-) Så hvis I kender nogle gode spisesteder eller seværdigheder der er værd at se på det fynske – så hit me med jeres bedste tips <3

God søndag aften <3

image1-1x Mors dag levering af blomster & chokolade <3

image3Det er næsten umuligt at tage billeder af sine sko, uden at maven stikker i vejen ;-) ha ha! Nye sko HER. 

image4-1x Obligatorisk slik, når man er i IKEA en fredag aften ;-) 

image2-2x Desserten til fødselsdagsbrunch her i weekenden!

image4-2xDen største is på hele marinaen – og ja det var en erstatning for min frokost ;-) ha ha..

image5xSommerbogen indtil videre – jeg glæder mig til mange flere solskins/læse dage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: FLOWERBUMP