DA VI BESLUTTEDE OS FOR AT BLIVE GRAVIDE

BARSELS GAVEIDEER TIL EN BABY BOY

collage-30

collage-31

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER// 13. HER// 14. HER// 15. HER// 16. HER// 17. HER// 18. HER// 19. HER// 20. HER// 21. HER// 22. HER// 23. HER// 24. HER//

Forleden var vi en venindeflok samlet og snakken faldt på graviditet, børn og barsel. Da jeg har en veninde der næsten lige har født faldt snakken også på barselsgaver. Hvem skal man give? Hvor meget skal man give? Og hvad skal man egentlig købe til en nyfødt, som måske allerede har det hele?
Den udfordring tog jeg imod og dykkede lidt ned på diverse børne/babysider. Og her er så udvalget hvad jeg ville give i barselsgave og som jeg måske også selv ville ønske mig i barselsgave.
Det siges at de fleste babyer der bliver født er en størrelse 56 – men jeg prøver så vidt muligt altid selv at købe en str. 62, da de nybagte forældre nok allerede har en del i str. 56 og ikke mindst modtager størrelsen i barselsgave. Men det er jo smag og behag og jeg er sikker på at de nye forældre er glade, blot for at modtage en barselsgave :-)

Jeg tænker at jeg laver en lignende collage, men blot med gaveideer til newborn piger – kunne I tænke jer det? :-)

 

2 kommentarer

 • Nr. 1 er et kæmpe hit til en dreng. Siden vi fik vores søn i 2016, har kaninen været en fast følgesvend – både nat og dag.

  Protip: Køb to, så du kan vaske den ene, uden drengen verden bryder sammen :-)

  Og ellers så køb hellere tøj der er for stort end tøj der “passer” lige nu. Ofte er det for småt alligevel eller også får barnet SÅ meget tøj i samme størrelse, så en del af det aldrig når at blive brugt før drengen er vokset ud af det.

  Et god ide kan også være at købe/ønske sig ting drengen kan bruge lidt senere: Bøger, gåvogn og lignende.

  Til dem der spurgte hvad vi ønskede os på drengens vegne i barselsgave, forsøgte vi at sprede det godt ud, så vi ikke endte med at modtage meget af det samme og tøj der var for småt.

  Jeg driver selv et gavesite, hvor der måske kan hentes yderligere inspiration til barselsgaver.

  Til dit spørgsmål om du skal lave et indlæg målrettet piger også, vil jeg bestemt sige ja. Din måde at stille det op på er inspirerende og appellerer med garanti godt til alle – især de visuelle.

  Tommel op for det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Hej Henrik

   Mange tak for din kommentar – og tak for dine fine tips omkring gaveideer – de er hermed noteret ;-)
   Jeg tænker at vi må have fremskaffet os en Jellycat til vores kommende søn – jeg har også hørt fra flere at de er uundværlige ;-) Og så køber vi nok to, efter dit tip ;-)

   Hav en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DA VI BESLUTTEDE OS FOR AT BLIVE GRAVIDE