LOOK OF THE DAY: MISS PREGGO & OFF TO COPENHAGEN

BARSELS GAVEIDEER TIL EN BABY GIRL

1.HER// 2. HER// 3. HER//  4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER//  8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER// 13. HER// 14. HER// 15. HER// 16. HER//  17. HER//  18. HER//  19. HER// 20. HER//

Nu er det efterhånden flere uger siden at jeg lovede jer at lave en collage til barselsgaver til piger, da jeg forleden postede gaveideer til baby drenge. Så HER ER DEN, langt om længe ;-) Men det kommer sjovt nok altid bag på mig, hvor lang tid det tager at lave disse collager. Men nu er den endelig færdig :-)

Jeg tilbringer min sidste dag i København, for at nå mest muligt og jeg får derfor udnyttet det meste af tiden med møder og deadlines med mine samarbejdspartnere. Så ved jeg, at når jeg tager hjem senere, at jeg kan gå på barsel med god samvittighed og passe min baby, uden at skulle rejse til København det næste lange stykke tid. :-)

Nå, back to work! Hav en dejlig dag <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: MISS PREGGO & OFF TO COPENHAGEN