5 GRUNDE TIL AT HR. SKOV SKAL FEJRES PÅ FARS DAG

DET SKAL JEG LAVE I JUNI MÅNED

Juni måned, du er meget velkommen! Især når du byder solskin og lune temperaturer. Faktisk er juni en finurlig måned, hvor man kan fornemme sommeren og alle de planer man har for sommerferien.
Hvis jeg nu kigger et år tilbage, hvor jeg gik på barsel på dette tidspunkt, der lavede jeg også en juni ønskeliste. Og faktisk minder sidste års og dette års liste meget hinanden ;-) ha ha.. Kig selv med HER.

 

DET SKAL JEG LAVE I JUNI MÅNED:

 

Vi skal starte på indkøring i vuggestue for cykelrytteren. Jeg er både spændt og vemodig. Men jeg kan mærke, at vi trænger til at tage et nyt skridt, cykelrytteren og jeg. Mest fordi, jeg ikke er underholdene nok i løbet af dagen herhjemme, så jeg tror han keder sig ;-)

Vi skal male og indrette cykelrytterens værelse. Da han nu er alle vegne i huset, så kan han også begynde at bruge hans eget værelse. Så nu skal der ryddes op, ud og indrettes på ny.

Jeg skal nyde min frihed/fritimer, når cykelrytteren er i vuggestuen. Jeg har utallige af planer for hvad jeg gerne vil nå, men jeg skal også nyde, at jeg kan sippe iskaffe på terrassen i høj solskin og have alverdens tid. Noget jeg ikke har praktiseret siden jeg blev mor.

Smutte på familietur, enten i zoologisk have eller sommerland. Bare en hel dag med kvalitetstid og leg. Og cykelrytteren skal selvfølgelig med ;-)

Bage og lave mad til fryseren – faktisk bare bruge tid i køkkenet og måske udvikle nye opskrifter. Uanset, så skal jeg både bage de HER og de HER.

Spise is. Ja og gerne i fleretal. Og måske skal cykelrytteren smage sin første is ;-)

Vi skal færdiggøre cykelrytterens værelse. Nu hvor han er blevet så stor, så han har også mere brug for pladsen på sit værelse, så vi skal igang med en mindre make-over med maling og nye møbler til væreslet :-)

Jeg skal til festival! Godt nok kun 1 dag, men alligevel! Jeg glæder mig til at sippe cocktails, skråle med på sange og danse til langt ud på natten! Det er altså lidt tiltrængt at komme ud en HEL dag, som mor ;-)

Spise koldskål med jordbær! Noget jeg var temmelig vild med under graviditeten – altså indtil “is-tiden/craving tog over ;-)

 

 

 

1 kommentar

  • Lyder skønt – jeg skal også svinge årskortet til Zoo, og en masse andet skønt – udendørskoncerter, London ferie, fejring af gode folks fødselsdage og masser af kultur oplevelser.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 GRUNDE TIL AT HR. SKOV SKAL FEJRES PÅ FARS DAG