STATUS PÅ FLYTNING, UDLAND OG BARN

PRIKKET KJOLE PÅ EN LUN DAG

Kjole: HER//

Imens det regner udenfor, sipper jeg af min iskaffe og bilder mig selv ind, at det er solskins vejr. Og dermed også mere tilladt at drikke iskaffe ;-)

Men selvom de lover regn de næste par dage og solskinsvejret lader vente på sig, så kan jeg lige dele et outfit fra en af de dage hvor solen skinnede ;-) Der var jeg nemlig hoppet i en prikket sag og nød at kunne have bare stænger! Ganske vidst er de lidt til den blege siden, men jeg tænker, at det er en proces vi arbejder lidt på ;-)

Jeg har endnu engang sendt cykelrytteren i vuggestue og han er ligeså stille begyndt at sove lur deroppe. Det er spændende at se denne udvikling, hvordan ens barn går fra baby til barn. Og fra barsel til vuggestuebarn. Men sikke en udvikling!! En positiv udvikling ;-)

Jeg tænker, at jeg vil skrive et indlæg omkring start af vuggestue, valget og tankerne bag, hvis det har interesse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ FLYTNING, UDLAND OG BARN