OM AT SLIPPE MOR-ROLLEN

GUL KJOLE OG ALENEMOR FORUDE

Kjole: HER// Taske: Loppefund// Sko: HER//

Godmorgen!

Hvad jeg ikke ville gøre, for at hoppe i min fine gule kjole igen og nyde solskinnet på næsetippen. Men det må vist lade sig vente på sig. For jeg har nærmest boet i nattøj de sidste par dage, da cykelrytteren har været syg. Jeg har en mistanke om, at det er tænder, men det tror jeg jo hver gang, han er syg ;-)
Men i dag hopper jeg i alm. tøj igen og har pakket bilen og venter lige nu på, at cykelrytteren vågner fra sin morgenlur. Vi skal nemlig på overnatning med min mor. Vi smutter til Sønderjylland på hotel – cykelrytterens første hotelferie ;-) Og jeg glæder mig faktisk til, at komme lidt ud efter et par dage indenfor med en syg baby på armen.

Derudover kommer jeg til at være alenemor de næste par dage, da Hr. Skov selvfølgelig bliver hjemme og arbejder og så smutter han til København på fredag. Såååeh cykelrytteren og jeg snupper lige lidt mere kvalitetstid sammen og forhåbentlig er vi ovre al sygdom til den tid :-)

Nu vil jeg sippe det sidste af min iskaffe og pakke færdig!

Hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT SLIPPE MOR-ROLLEN