DET SKAL JEG LAVE I JUNI MÅNED

SUNDAY SHOPPING

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//HER

Der bliver samlet møbler på livet løs herhjemme i dag. Ja, jeg vil faktisk gå så vidt og sige, at jeg er blevet lidt af en handy-woman med en skruetrækker ;-) ha ha.. Vi er igang med at inderette cykelrytterens værelse på ny. Han er jo ikke ligefrem en lille baby længere og han bruger sit værelse mere og mere, så nu skal det være lidt sjovere, at lege på sit værelse! :-)

Lige om lidt, tager vi dog en pause fra indretningen, da vi er inviteret på kaffedate hos søde venner! Nu venter jeg egentlig bare på, at Hr. Skov vender hjem fra kontoret og cykelrytteren vågner fra lur ;-)

Sååå imens jeg venter, kan jeg jo ligeså godt klikke nr. 7 og nr. 9 hjem, ikke? ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I JUNI MÅNED