HEJ LIVET SOM GRÆSENKE

PÆNESTE KJOLE OG WEEKEND PLANER

Kjole: HER//

Det er snart 1 uge siden, at vi sagde farvel til Hr. Skov. Og jeg kigger lidt tilbage på ugen, som nærmest er fløjet afsted! Jeg kan slet ikke forstå at vi har været alene så mange dage nu. Måske det også skyldes, at vi har haft besøg af min mor til et par overnatninger, været på besøg hos mine svigerforældre og min søster. Det hjælper altså lidt på det – så man ikke er 100 % alene hver dag.

Tænk sig, at da cykelrytteren var helt lille, så havde jeg det faktisk allerbedst, hvis vi bare var ham og jeg, derhjemme, i vores lille boble og nød hinanden 100 %. Nu 8 måneder senere, “flygter” jeg nærmest ud af huset med cykelrytteren, for pludselig er det ret kedeligt (for ham) at være hjemme. Vi bruger rigtig meget tid på at gå ture, hvor både ham og jeg kan blive luftet lidt. Derudover har vi også brugt MEGET tid på at handle i diverse supermarkeder, drukket kaffe med veninder og besøgt familie her og der. Tiden skal jo gå med et eller andet, og ALLE ANDRE MENNESKER er altså lidt sjovere end mor her. ALTSÅ hvis mor blot er i nærheden – man skulle jo nødig pille ved separations angsten ;-)

Og i weekenden går det jo heller ikke stille for sig. Vi smutter nemlig nord på i morgen, hvor vi skal besøge familie i deres sommerhus hytte, og hvor der er en masse spændende aktiviteter på programmet. Og søndag skal der drikkes kaffe med et par veninder og deres børn :-) Det bliver en herlig weekend!

Og nå ja, nu til outfittet – som blogindlægget jo egentlig skulle handle om ;-) Kjolen er den perfekte sommerkjole/festivals kjole, da den har en slags boho udtryk med flæserne. Og så er jeg faktisk vild med at den kun er midi længde. Det bryder lidt alle mine laaange kjoler i garderoben ;-)

Hav en dejlig weekend! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ LIVET SOM GRÆSENKE