CYKELRYTTERENS NYE VÆRELSE

SHOPPING SUNDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

 

Glædelig søndag!

Vores morgen startede ret tidligt, da cykelrytteren vågnede på den forkerte side af kl. 5 ;-) Såååeh vi er lidt småtrætte herhjemme og tager dagen i et langsomt tempo. Jeg har netop sendt Hr. Skov ud at cykle og imens vil cykelrytteren og jeg få ordnet lidt det huslige og tøjvask, så vi kan starte den kommende uge på bedste vis.

Og den kommende uge skal i den grad nydes, da det er den sidste ferieuge inden jeg starter på kontoret igen. Så jeg har en masse løse ender jeg skal have styr på og ting der skal afsluttes inden jeg for alvor starter op på arbejde igen. Pyyyh.. Det virker lidt overskueligt lige nu, men forhåbentlig når jeg det hele ;-)

10 fine sager til søndags shoppingen fra mig til jer! Jeg synes vejret var lidt trist, så jeg fik lyst til at shoppe alt i farver – derfra dagens inspiration ;-) ha ha..

Hav en dejlig søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CYKELRYTTERENS NYE VÆRELSE