20 % PÅ 10 AF MINE YNDLINGS BEAUTY PRODUKTER

DET SKAL JEG LAVE I AUGUST

For mig er august lig med skolestart, sensommer og solbrændthed inden vi skifter over til efteråret. Faktisk en herlig måned, hvor jeg skal nå at snuse det sidste sommer ind til mig. Og det har jeg sådeles tænkt mig at gøre i form af ferie, opstart af arbejde og andre gode planer.. Læs bare med her under :-)

 

DET SKAL JEG LAVE I AUGUST MÅNED

  • Fejre august bryllup i svigerfamilien. Åh det føles som flere år siden, at jeg sidst har været til et bryllup og min indre følebolle bliver en smule sentimental omkring bryllupper. Og ja jeg er en total romantiker – så jeg glæder mig til at fejre kærligheden :-)
  • Jeg vil give mig selv lov til at snuppe en aften med solskin på terrassen. I selskab med en god bog. Jeg har alverdens bøger, men jeg har ikke fået tid til at læse ret meget det sidste år. Sååå nu vil jeg altså gøre det. :-)
  • Skynde mig og spise sommer is – inden sæsonen er ovre. Ja i forhold til sidste år – så er min stak af sommer-is i den lave ende i år. jeg tror faktisk det kan tælles på 1 hånd hvor mange is jeg har fået.
  • Jeg vil smutte i biffen og se “Ser du månen, Daniel?” En film jeg er super spændt på at se, men som jeg også frygter lidt.
  • Jeg vil nyde sensommeren. Som i virkelig nyde den, sammen med min søn. Jeg forestiller mig gåture (i tørvejr) i skoven, den nærliggende sti og hvis vi er rigtig heldige, måske også på stranden.
  • Smutte på ferie med min lille familie sammen med min STORE familie. Vi smutter nemlig allesammen på familie ferie sidst på måneden. OM jeg glæder mig?? MEGET! 100 % kvalitetstid og 100 % fokus på min lille dreng <3
  • Blive hjemme i modeugen. Jaa det gør lidt ondt på mig. Jeg er blevet inviteret til forskellige shows med samarbejdspartnere. Men at få både arbejde og familielivet til at hænge sammen, imens jeg smutter til København, det er bare ikke en mulighed i år. Og det er jeg okay med. Sådan er det jo at være mor :-)
  • Forkæle mig selv med en omgang massage inde i byen. Det er så undervurderet og SÅ tiltrængt! Og 1 hel time hvor jeg har fokus på mig selv. Aaaaah….

Hvad har I mon af planer? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % PÅ 10 AF MINE YNDLINGS BEAUTY PRODUKTER