SHOPPING SUNDAY

VORES HVERDAGS RUTINER SOM FAMILIE

I er en del, der har spurgt ind til hverdagsrutiner, nu hvor jeg er startet på kontoret igen.

Både Hr. Skov og jeg har været indstillet på, at det kræver lidt tilvænning at skulle tilpasse os de nye hverdagsrutiner. For det er jo ikke BARE LIGE, at omstille sig til nye rutiner fra den ene dag til den anden. Det kræver tid og planlægning.

Men således ser vores hverdag ud:

Cykelrytteren vågner (desværre) mellem kl. 4-5 stykker om morgenen. Jeg står op med ham og laver havregrød, som vi spiser hurtigst muligt, da NOGEN (læs;cykelrytteren) er temmelig sulten fra morgenen af, så det skal gerne gå lidt stærkt ;-)
Derefter leger vi lidt, hvor cykelrytteren derefter bliver sat i en stol ude på badeværelset, eller nogle gange bliver han placeret på gulvet, med en masse legetøj til at underholde ham. Imens får jeg gjort mig færdig og klar til arbejde.
Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været så hurtig til at lægge makeup og jeg aldrig har været så sparsommelig og ligeglad med resultatet af hår opsætning og makeup – det skal gå stærkt ;-)

Derefter sørger jeg for, at cykelrytteren kommer i tøjet og det samme for mit vedkommende. Evt. bliver der smurt madpakker, hvis dette ikke er gjort aftenen før.
Kl. 6.30 går vi ind og vækker Hr. Skov, som har den heldige tjans at møde til direktør-tid, da han arbejder til sent de fleste dage.
Hvor jeg derefter lige hurtigt giver et brief om hvad der skal ske i løbet af dagen og hvad aftensmads menuen byder på. Jeg kører derefter ind på kontoret.
Kl. 7. 30-8.00 kører Hr. Skov cykelrytteren i vuggestue og kører derefter selv på arbejde.

De fleste dage har jeg fri kl. 15.00-15.30, og hvis jeg kan nå det, så skynder jeg mig hjem og sætter aftensmad over eller handler ind, for så at hente cykelrytteren hjem fra vuggestuen.
Kl. 16.00 leger vi og nyder de få timers kvalitetstid vi nu har om dagen sammen.

Kl. 17.00 spiser vi aftensmad. For det meste spiser vi lasagne, pasta kødsovs, lakselasagne og en masse grøntsager. Specielt ærter og majs er cykelrytterens favorit. Faktisk er det meget simpelt aftensmad, hvor cykelrytteren kan selv og får lov at spise med fingrene. Og da han får varme frokostretter i vuggestuen, så betyder det ikke så meget, at variationen ikke er så stor herhjemme.
Kl. 18.00 får han aftengrød – gerne øllebrød eller yoghurt med havregryn. Og Hr. Skov kommer hjem fra arbejde og når lige hjem til putningen ;-)

Kl. 19.00 bliver cykelrytteren puttet. Det svinger fra dag til dag. Oftest er det tidligere, da han er meget træt når han kommer hjem fra vuggestuen, men vi prøver at strække den til kl. 19.00 :-)

GODNAT :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY