SUND JANUAR: 30 DAGES SQUAT CHALLENGE

SATURDAY SHOPPING – UDSALGSFUND

1HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER//7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Vi snupper lige 10 udsalgsfund på dene shopping lørdag. Jeg er faktisk ret stolt af mig selv, for jeg har ikke købt et eneste udsalgs fund til mig selv. ENDNU. Jeg har klikket en ulddragt hjem til cykelrytteren, som han forhåbentlig kan passe til næste vinter. Jeg havde kigget på dragten til denne vinter, men da dragten “kun” skulle bruges i vuggestuen, så blev jeg alligevel lidt nærig, da dragten kostede 1000 kr. AV! Så da jeg 1. januar så, at den pludselig var nedsat, så slog jeg altså til. Og glæder mig over, at jeg allerede er på forkant med cykelrytterens garderobe til næste vinter ;-)

Vi har en afslappende lørdag med absolut minimum af planer. Efter hele huset fik en nytårs rengøring i juleferien, så er der kun lidt tøjvask og de sædvanlige huslige pligter tilbage. Det giver altså lidt overskud på kontoen og derfor skal cykelrytteren og jeg blot slappe af herhjemme med besøg af hans moster og så sender vi Hr. Skov til cykelløb senere i dag. Skøn start på weekenden, hvis I spørger mig, som har været uendelig træt siden nytårsaften ;-)

Må I få en skøn lørdag <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND JANUAR: 30 DAGES SQUAT CHALLENGE