SOMMERPLANER I DK: HOS MERI MERI

OUTFIT: BLONDE VIDUNDER

OUTFIT: Top: HER// Bukser: HER//

For et par uger siden fik jeg en besked på Instagram fra en sød følger. Hun skrev, at hun oprigtigt var bekymret for mig og savnede “den gamle Henriette” på både billeder og tekst. Hende der bloggede og tog billeder. Og delte ud af sit liv og livet som mor. Og ved I hvad? Hende savner jeg også. Faktisk meget endda.

Men efter jeg mistede min bror for snart 5 måneder siden og efterfølgende Corona lockdown, så har min hverdag og verden forandret sig.
Selvom jeg kæmper min sag, for at vende tilbage til “det normale” igen, så kan det være svært, når ingenting er som “det plejer”.

Jeg kan virke ovenpå og glad, men inderst inde er jeg forandret og tankerne flyver rundt om alt og ingenting. Men jeg blev rørt over beskeden, som beskrevet ovenfor. For jeg savner også det gamle “jeg”. Jeg savner at være 100 % glad, positiv og at kunne arbejde og blogge som jeg gjorde før. Men nu er jeg også nået til et punkt, hvor jeg bare gerne vil tilbage til normalen og prøve mig frem igen.

Derfor tænkte jeg, at det var på sin plads med et “outfit post” som flere af jer har efterspurgt. Det er vel en start, ikke? ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERPLANER I DK: HOS MERI MERI