Look of the day: Sneak Peak

Look of the day: Fall sunset

fall sunset
Look of the day: Jakke: ZARA, Bluse: H&M, Nederdel: H&M, Strømpebukser: Falke, Taske: H&M

Så kunne billederne endelig komme på bloggen. Jeg beklager selvfølgelig ventetiden. Men min computer har haft lidt problemer med at uploade mine billeder (jaja endnu en undskyldning) og måske ikke særlig smart, da det er en helt ny computer. Men nu fik jeg det endelig til at virke.
Det er blevet mandag og jeg er noget så træt. Jeg har arbejdet hele weekenden, og har kun haft et par timer at slappe af i. Så jeg føler slet ikke rigtig at jeg har haft weekend eller holdt lidt fri. Og så valgte jeg faktisk at mandag aften skulle være min friaften. Men men men alligevel har jeg nogle små hængepartier jeg skal have styr på når jeg endelig kommer hjem fra arbejde. Forhåbentlig kan jeg finde en ny friaften i denne uge, eller også må det blive i næste uge ;-) Jeg håber I har haft en dejlig weekend. :-)

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Sneak Peak