Summer steals

A year ago

april 2013 looking back

Jeg har været i gemmeren og har fundet gamle billeder. Faktisk så gamle billeder af det er fra april sidste år, da jeg havde min gamle blog. Til jer der har fulgt med hele vejen, ved at jeg i sommers fik en stor mulighed for at skifte min blog ud med denne blog jeg har nu. Og det har vist sig, at være den bedste ide længe. Jeg er så glad for denne blog og alle de dejlige læsere der hver dag kigger ind og lægger en kommentar til mig. Det betyder så meget at I vil læse med og deler ud af jeres egne historier. Det gør, at jeg kan føle mig hjemme på bloggen og jeg har den største passion i øjeblikket, for at blive ved med at skrive. Så endnu et stort tak til alle jer læsere – I gør bloggen til noget helt specielt! :-)
I april sidste år var jeg stadig usikker på mit kamera og havde problemer med linsen, men jeg har studeret det nøje og er ved at have styr på hvordan jeg vil have at billederne ser ud. Men derfor er det nu stadig sjovt at kigge tilbage og se hvordan man tog billederne sidste år og ikke mindst hvad jeg lavede. Jeg bagte cup cakes i vilden lyst, fik den sødeste håndplukket buket, fik lakereret negle fra Ciaté, spist en masse morgenmad (det er jo min yndlings) og ikke mindst fik jeg taget en masse looks billeder, da der var mere overskud og tid på det tidspunkt. Mon ikke det har noget at gøre med årstiden? Det hepper jeg i hvert fald på! ;-)
Jeg håber at I har haft en dejlig weekend og ikke desto mindre en dejlig søndag!
Vi ses i morgen :-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer steals