4 beauty faves

A year ago

singles
var iført strik og mormorhue
hello-saturday
snow1
havde sne under fødderne..
støvler
talte om nye støvler…
håndcreme1
belærte jer om en lækker håndcreme til vintertørre hænder…
look14
var pakket godt ind i kulden…
iphone-5s
fik ny telefon.. (jeg kan slet ikke forstå at den allerede er et år gammel)
em
fejrede håndbold EM sammen med min mutti…
wite
var lidt træt af regnen og måtte “nøjes” med outfitbilleder indendøre..

Jeg når vist lige på falderebet at vise billederne fra sidste år i januar. Jeg bliver lige overrasket hver gang – et helt år siden! Jeg kan tydelig huske at jeg var mere eller mindre uvenner med vejret, da det jo var umuligt, at tage outfitbilleder udenfor. At jeg brokkede mig over at det blev hurtigt mørkt udenfor. MEN jeg husker også at jeg havde en dejlig måned med gode stunder, glade dage og en ret travl tidsplan. Faktisk var januarmåned sidste år, en lidt sløv måned for bloggen. Jeg planlagde mig ud af mange ting, men havde sjældent tid til at nå mine planer, hvilket resulterede i at jeg nåede til et punkt, hvor jeg måtte begynde at prioritere min tid. Således at jeg havde tid til at være en støttende søster, en hjælpsom datter, en god veninde og ikke mindst have tid til mit eget arbejde. Derfor blev bloggen nok nedprioriterede en del.
Jeg tror faktisk at det kommer bag på folk, hvor meget tid en blog kræver. Intet brok herfra – jeg elsker at skrive indlæg til jer og finde på nye finurlige ting at skrive om ;-) Men selvom jeg laver andre ting udover bloggen, så ligger bloggen alligevel på lur i baghovedet.
Heldigvis har jeg mere tid i år, til at pleje mig selv og bloggen samtidig – det giver en god fornemmelse i maven og mindre stress i hovedet ;-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 beauty faves