Hair - I care

Going to flea market

flea

flea market

Godmorgen søde læsere… :-)
Jeg er stået tidligt op, for at pakke nogle af mine ting i bilen og lige få sorteret de sidste små ting, da jeg skal til sommerens sidste (i hvert fald for mit vedkommende) flea market. Mit tøj og mine ting er så småt ved at være solgt, men jeg synes nu alligevel at det er ret hyggeligt at sælge til sådan nogle flea market, som er rundt i landet. Allerede nu skinner solen, så det tegner sig til at blive en dejlig dag :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair - I care