Lately

Nails: Dots in purple

nails1
nails3
nails4

På sådan en regnvejrsaften, hvor det tordner og lyner, og det begynder at ligne lidt vinter. Så er det rart at kunne bruge aftenen på noget der kan være sjovt og samtidig indendøre. Lakerere negle!! Selvfølgelig!! Jeg elsker at fordrive tiden med neglelakker og specielt eksperimentere med det. Så jeg valgte forleden aften at eksperimentere mig lidt frem. Og planen var at neglene skulle holdes simpelt, men elegant. Jeg er ikke fan af store/lange negle klippet i takker eller i en spids. Jeg holder mig mest til det naturlige. Derfor valgte jeg at bruge Ciatés lak Iced Frappe som en underlak. Lakken har jeg lagt i to lag, for at dække hele neglen. Derefter fandt jeg en af mine gamle hårnåle (og har beholdt dutten på) dyppede den forsigtig ned i Essies Waltz og forsigtigt dubbede små prikker på neglen. Lad lakken tørre og fuldend det med en overlak. Jeg har brugt Mavalas Color fix

6 kommentarer

 • Hanna

  Mere mere mere negle!!!!
  De er vildt smukke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Mere mere mere negle!!!!
  De er vildt smukke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Mere mere mere negle!!!!
  De er vildt smukke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Flotte negle. Er det tilfældige steder du har lavet pletterne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Flotte negle. Er det tilfældige steder du har lavet pletterne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Flotte negle. Er det tilfældige steder du har lavet pletterne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately