Look of the day: Autumn in yellow

Favorites

my fave
1. Oversized strikkjole 2. Vinterfrakke 3. Strikkjole 4. A Line kjole 5. Blomster tee 6. Leo Nederdel

6 af mine efterårsfavoritter, som vil passe ret så fint inde i min garderobe. Og jeg er faktisk selv overrasket over at jeg ikke har fået 6 sorte outfits – besynderligt! Men jeg elsker kombinationen af camel og karrygul, som hører til efterårs farver. Jeg drømmer nemlig om den fine camel frakke, som jeg vil bruge udenpå alle mine kjoler, tilsat et par fine høje støvler eller pumps. Jeg er sikker på at den vil holde mig varm i efterårs månederne.
Jeg har fået weekend og jeg har nogle dejlige planer og en hyggelig frokostdate foran mig, så jeg er sikker på at det bliver en herlig weekend. Må I få en ligeså fin weekend, hvad enten den er fyldt med dejlige planer eller ren afslapning :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Autumn in yellow