Repost: Mars krispies

Glædelig jul

glædelig jul

Så er det blevet d. 24. december. Jeg tog hjem til mine forældre i går og fejrede lille juleaften med resten af mine søskende. En aften der var skøn med en masse hyggelige stunder. I dag har der flere stunder og flere vil komme. Der er plads til at slappe af og pleje en stadig sygramt mig (argh!) og tid til at se en masse julefilm og prøvesmage maden til i aften. (Jep! Jeg har nemlig allerede været i gang!)

Tak til alle jer læsere, for at være med til at deltage og læse med her på bloggen, mit lille univers. I gør bloggen til noget helt specielt og det er mægtig sjovt og ganske rart at blogge for jer! Så TAK fordi I stadig læser mig.. :-)

I ønskes alle sammen en dejlig 24. december

Glædelig jul

Henriette <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: Mars krispies