Look of the day: Camel down

A little NEW o’clock

marc
marc2
marc3
marc4

I sidste uge fik jeg en pakke med posten. Og indeni var der et noget så fint ur. TIL MIG! Gaven er fra de rare mennesker på Uniwatches.dk
En webshop med et hav af skønne og smukke ure og mærker såsom Marc Jacobs, Fossil, Michael Kors, Calvin Klein og mange flere. Og jeg var så den heldige at modtage et Marc Jacobs ur – lige efter min stil. Jeg elsker at den har et feminint og pænt look med guldskive og læderrem. Den er bare lige mig! Uret var dog en anelse mindre end jeg havde håbet på – men nu hvor jeg har brugt uret nogle gange, så synes jeg mere og mere om det. Den passer ret så fint på min arm og den passer sjovt nok til alle mine andre accessories! Og så kan vi vist konstatere, at jeg OGSÅ er blevet en guldpige ;-)

Uniwatches bliver helt klart stedet, hvor jeg køber mit næste ur, da de har nogle pæne ure til en ret billig pris. :-)

(Sponsoreret indlæg)

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Camel down