My passion

Look of the day: BLACK AND WHITE

BLACKANDWHTE
blacks
blacks2.
blacks3
Look of the day: Strik: Selected Femme, Nederdel: Selected Femme, Sneakers: Nike, Clutch: DKNY

Først og fremmest TAK for alle jeres søde kommentar til indlægget i går. Det gav mig et stort smil på læben og også en vis tryghed. Det luner nemlig at læse alle jeres kommentar og eftersom indlægget i går var et mere privat og personlig i går – så betyder det bare endnu mere at I læser med! Og nu har jeg faktisk en endnu større motivation, for at fortsætte med mit løb. Jeg håber ligeledes at I kunne bruge nogle af mine råd eller at I kan føle jer inspireret til en ny motionsform.

Jeg har været gemmerne. Faktisk helt ufrivilligt. For desværre er det så pokkers mørkt inden jeg tager på arbejde og også når jeg kommer hjem fra arbejde. Så jeg har lidt svært ved at kunne tage nogle pæne billeder herhjemme. Men hov! Så fandt jeg jo lige dette outfit, som jeg helt har glemt at vise jer! Et outfit i forglemmelse! Outfittet er fra efteråret, hvor bladene stadig hang på træerne og solen stadig lunede. Åh man kommer helt at savne den tid, ikke? ;-)
Outfittet er helt simpelt og det var faktisk rart at kunne have et mere simpelt outfit på, tilsat et par sneakers. Sidstnævnte er dog en sjældenhed hos mig. Jeg har sneakers, men jeg bruger dem desværre for sjældent. Forstå mig ret – jeg synes de er nydelig og super rare at have på. Men jeg glemmer dem, og så ender det alligevel altid med at jeg tager et par støvler på. Der føler jeg mig mest hjemme og tilpas. Så det er et billede i sjældenhed ;-)

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og vil lige hurtigt have noget at spise og videre til frisør. Intet vildt der – jeg beholder stadig min lange hestemanke, meeen den trænger lige til en finpudsning :-)

Rigtig god aften piger <3

12 kommentarer

 • Charlotte Pasgaard

  Så smuk !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Pasgaard

  Så smuk !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Outfittet klæder dig. Det kan godt være at du føler dig ubehagelig til mode i skoene. Men det klæder dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Outfittet klæder dig. Det kan godt være at du føler dig ubehagelig til mode i skoene. Men det klæder dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Pasgaard

  Så smuk !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Outfittet klæder dig. Det kan godt være at du føler dig ubehagelig til mode i skoene. Men det klæder dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Åh så sød altså <3
   Så må skoene på igen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Åh så sød altså <3
  Så må skoene på igen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Åh så sød altså <3
  Så må skoene på igen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My passion