Off to Copenhagen

LOOK OF THE DAY: Lady in red

IMG_3332x
IMG_3357X
IMG_3365X
IMG_3366X
IMG_3370X
Look of the day: Læderjakke: Bruuns Bazaar, Kjole: H&M, Taske: Second hand Støvler: H&M, Halskæde: Kuperman, Ur: Marc Jacobs, Armbånd: Dyrberg/Kern

København er smuk! Især, når solskinnet falder på det rette sted..
Den første dag i skønne København er gået med, at sove længe, (hvilket var tiltrængt efter turen herover i går) spise hyggelig morgemad, gåtur på Amager Fælled og så var det vist tilladt med en lille middagslur. Hovsa.. ;-)

Nå nu til outfittet ovenover. Jeg var ude at spise med min kære søster i onsdags efterfulgt af drinks – det var jo lille torsdag ;-)
Men en sen eftermiddag med både regn og blæst, så blev det en anelse svært at få taget billeder. Men jeg synes nu at jeg kunne finde nogen vellykkede billeder, hvor håret ikke var blæst over mit ansigt eller at kjolen lavede et Marilyn Monroe stunt ;-)

Jeg er egentlig på vej ud af døren. Jeg skal på dinnerdate på Madklubben inde i midtbyen..

Kan I have en dejlig lørdag <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Copenhagen