HAIR: Easy bun

HAIR: Easy bun

IMG_1933XAX

Da julefesternes tid er lige om hjørnet, så tænkte jeg at det ville være på sin plads, at jeg kom med mine bud til hvordan håret, negle, outfittet skal se ud. Jeg føler nemlig altid, at jeg har tøjkrise når jeg skal til julefrokost. For hvilken kjole skal man tage på? Og skal håret være opsat eller hængende? Skal makeuppen være vild eller naturlig? Åhh.. Det kan altså være ganske stressende at skulle rende fra den ene julefrokost til anden anden.. Men bare rolig – der er hjælp at hente! Jeg vil nemlig guide jer igennem hele december måned med både tips til håret, neglene, accessories og kjolen til den hele store julefest! ;-)

IMG_1982X

Vi starter derfor med håret! Denne opsætning er nemlig super nem og tager under 5 min at lave. Det kræver dog at man har mellemlangt – langt hår.

Det eneste du skal bruge er 2 elastikker og et par hårnåle. Hvis du skal ud og feste hele natten, så ville jeg anbefale at have en hårlak med i tasken ;-)
Jeg har lavet en billede-guide herunder, som viser jeg step by step hvordan du laver den nemmeste håropsætning.

easy hair bun

Start med at rede håret igennem.
1. Sæt håret op i en høj hestehale.
2. Snur håret rundt.
3. Snur håret rundt om hestehalen og fæstn evt. med et par hårnåle undervejs.
4. Sæt en elastik rundt om knolden.
5.Spray evt. med lidt hårlak, for at holde på håret.

Voila – så er håret klar til julefrokosten ;-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR: Easy bun